Our apartments

„Přívětivý a přátelský personál. Čisté a dobře vybavené apartmány. Rychlé řešení požadavků ohledně ubytování. Tepelná izolace apartmánu. Parkování před vchodem.“

Václav, Brno (CZ)

„Kompletne vybavenie kuchynky, výhľad na hory/les, pekné okolie, čistota, nadštandardne priestranný apartmán, veľmi ochotný a prijemný personál, bezproblémové wifi na izbe. Proste maximálna spokojnosť, rád sa tu vrátim.“

Martin, Košice (SK)

Apartman házak Villa Gardenia. Több mint szállás.

Fizetős parkoló? Felejtsd el. Nálunk a parkolás ingyenes és kamerákkal ellátott.

Ha kell egy fontos munkahelyi e-mailt küldenie, vagy szeretné megmutatni álom nyaralását a közösségi portálokon, az ingyenes wifi rendelkezésre áll.

Napi síelés, túrázás vagy kerékpározás kezdődjön mindig egy ízletes reggelivel. Svédasztal, ahonnan választani tud bizonnyal mindenki, az alapja egy aktív napnak a hegyekben.

Kerélpározna a hegyekben, de nincs állványa bicikli szállításra? Mi szívesen kölcsönzünk kerékpárt. önnek ! A Donovaly körzetben talál 375 km kerékpáros útvonalat különböző nehézségi szinttekkel amatőr és gyakorlott kerékpárosoknak is.

Mi szeretjük az állatokat ! Tudjuk, hogy a házi kedvencek családtagok , és így a családi nyaralás nélkülük nem lenne nyaralás. Vigye magával, és teljes lesz a fellállás.

Szállás mindenki részére

A Villa Gardeniaban fontos számunkra, hogy otthon érezze magát. Családi nyaralás a hegyekben, wellness romantikus üdülés, vagy találkozó hozzátartozókkal. A cél mindig ugyanaz. Kényeztetni magát pihenéssel.

A gyermekes családok

Nyaralás gyerekekkel a legszebb nyaralás. Hála a modern játszótérnek és a barátságos személyzet mellett úgy fogja érezni magát, mint a paradicsomban.

Családi Apartmanok

Családi Apartmanok Premium Deluxe és Gold Deluxe 4 fő részére, vagy apartman Gold DeLuxe Duplex maximum 6 fő. A választás az Öné.

Szerelmes párok

Lepje meg partnerét, és kényeztesse magát egy romantikus hétvégével bármikor az évben. Gyönyörű hegyi környezet együtt Wellness Gardeniaval átalakítja még a hétköznapi napot is Valentinra.

2 személyes apartman

Apartmanok Executive Deluxe franciaággyal kínál kényelmes pihenést 2 fő részére.

Vállalati események

Konferencia terem, szállás akár 40 fő számára és vendéglátó-ipari szolgáltatások az Ön igényei szerint

Egyéni ajánlat

a csoportok szállásának speciális igényeineknek készítünk árajánlatot. Nem kell fizetnie amit nem használ ki, és kulcsrakész rendezvényt biztosítunk.