A VÁLLALATOK SZÁMÁRA.

SZEMINÁRIUMOK ÉS ISKOLÁZÁSOK

Szemináriumok, iskolázások, tanfolyamok, tréningek, prezentációk. Az Ön igényei biztosan kielégíti a teljesen berendezett konferenciaterem, és csak Önön múlik, hogy a digitális technikát vagy a flipchartot fogja használni. A teljes kényelme érdekében étkeztetést is tudunk biztosítani az Ön kérése alapján, reggelitől kezdve teljes ellátásig. Szívesen elkészítjük Önnek az egyedi árajánlatot.

TEAMBUILDING

A megfelelő légkör a munkahelyi csapatban a sikeresen működő társaság alfája és omegája. Inspirálja munkatársait Dóval csodás környezetében, élje át velük az aktív pihenést és csapatépítést a saját bőrén. Ha az aktív vagy a passzív pihenést részesíti előnyben, nálunk egyaránt megtalálja számítását. Szívesen elkészítjük Önnek egyéni árajánlatunkat.

ÜNNEPEK ÉS ÖSSZEJÖVETELEK

Munkahelyi kollégája kerek születésnapját ünnepelné vagy csak a barátaival jönne össze, partnereivel találkozna? Szívesen megszervezzük Önnek az eseményt. Ne aggódjon ügynökség keresése miatt, amely előkészítené a műsort, mi mindenről gondoskodunk! Elkészítjük Önnek egyedi árajánlatunkat bármilyen típusú rendezvényre vagy ünnepségre.