APARTMANJAINK.

EXECUTIVE DELUXE

Élvezze romantikus üdülését szép hegyi környezetben. Az 1 szobás Executive DeLuxe apartman 2 személy részére kínál felüdülést. Teljesen felszerelt konyhai pultot, ebédlő asztalt, LCD televíziót és francia ágyat tartalmaz. Minden apartmanunkban Wi-Fi internet hozzáférést biztosítunk. A különálló illemhely szintén része minden apartmanunknak. Az apartman lakóterülete 25m2.

KÉPTÁR
foglalás

PREMIUM DELUXE

A családi üdülés Dóvalon a legjobb feltöltődés. Az 1 szobás Premium DeLuxe apartman 2-től 4 személyig 48m2 alapterületet kínál. Tágas nappalit tartalmaz szétnyitható ülőgarnitúrával és LCD televízióval, továbbá francia ágyat és teljesen felszerelt konyhai pultot. A különálló illemhely és a Wi-Fi internet hozzáférés magától értetődő.

KÉPTÁR
foglalás

GOLD DELUXE

Maximális komfortot keres a családja számára? Kényeztesse magát luxus környezetben a hegyi üdülés folyamán. A tágas, 2 szobás Gold DeLuxe apartman 2-től 4 személyig 59m2-es teljes alapterülettel ideális megoldás. Különálló hálószobából francia ággyal és masszív bútorokkal, továbbá tágas nappaliból áll, szétnyitható ülőgarnitúrával, LCD televízióval és teljesen felszerelt konyhai pulttal. A Gold DeLuxe apartman szintúgy saját illemhellyel és Wi-Fi internet hozzáféréssel rendelkezik.

KÉPTÁR
foglalás

GOLD DELUXE DUPLEX

A gazdagon felszerelt Gold DeLuxe Duplex apartman egészen 6 személyes kapacitással a zászlóshajónk. 2 emelet, 2 erkély, 2 különálló szoba és mindez több mint 70m2 alapterületen. Mindenhol masszív bútorokkal, a nappaliban szétnyitható ülőgarnitúrával és LCD televízióval, továbbá teljesen felszerelt konyhai pulttal rendelkezik. A fürdőszoba és az illemhely az emeleten található, és az egész apartmanban Wi-Fi segítségével csatlakozhat az internethez.

KÉPTÁR
foglalás

KÖZÖS HELYISÉGEK ÉS A VILLA GARDENIA KÖRNYEZETE.

VILLA GARDENIA

A begyújtott kandalló mellett ücsörögni este a legjobb, az egész napos síelés után tökéletes a pihenéshez. Az Ön sífelszereléséről modern sítárolóban gondoskodunk, míg a gyerekek biztosan megkedvelik a közös helyiség játszósarkát. Ezen kívül mini bár áll a rendelkezésére alkoholmentes italokkal, illetve sörök és borok kínálatával.

GALÉRIA

JÁTSZÓTÉR

A korszerű és biztonságos játszótér a Villa Gardenia elválaszthatatlan részét képezi. A gyerekek elégedettsége nálunk az első helyen áll, ezért több játszóalkalmatosságon élhetik ki magukat. Gondoltunk persze a felnőttekre is, nekik készítettük a fedett kerti tűzhelyet, mely ideális az esti összejövetelekhez, sütögetéshez, grillezéshez egy jó pohár bor mellett.

GALÉRIA