APARTMANJAINK.

 STUDIO

Élvezze romantikus üdülését szép hegyi környezetben. Az 1 szobás Studio 2 személy részére kínál felüdülést. Teljesen felszerelt konyhai pultot, ebédlő asztalt, LCD televíziót és francia ágyat tartalmaz. Minden apartmanunkban Wi-Fi internet hozzáférést biztosítunk. A különálló illemhely szintén része minden apartmanunknak. Az apartman lakóterülete 22m2.

1 x king-size bed

KÉPTÁR

 STUDIO DELUXE

Élvezze romantikus üdülését szép hegyi környezetben. Az 1 szobás Studio Deluxe 2 személy részére kínál felüdülést. Teljesen felszerelt konyhai pultot, ebédlő asztalt, LCD televíziót és francia ágyat tartalmaz. Minden apartmanunkban Wi-Fi internet hozzáférést biztosítunk. A különálló illemhely szintén része minden apartmanunknak. Az apartman lakóterülete 25m2.

1 x king-size bed

KÉPTÁR

APARTMENT

A családi üdülés Dóvalon a legjobb feltöltődés. Az 1 szobás Apartman 2-től 4 személyig 44m2 alapterületet kínál. Tágas nappalit tartalmaz szétnyitható ülőgarnitúrával és LCD televízióval, továbbá francia ágyat és teljesen felszerelt konyhai pultot. A különálló illemhely és a Wi-Fi internet hozzáférés magától értetődő.

1 x king-size bed

1 x sofa bed

KÉPTÁR

APARTMENT DELUXE

A családi üdülés Dóvalon a legjobb feltöltődés. Az 1 szobás Apartman Deluxe 2-től 4 személyig 44m2 alapterületet kínál. Tágas nappalit tartalmaz szétnyitható ülőgarnitúrával és LCD televízióval, továbbá francia ágyat és teljesen felszerelt konyhai pultot. A különálló illemhely és a Wi-Fi internet hozzáférés magától értetődő.

1 x king-size bed

1 x sofa bed

KÉPTÁR

FAMILY APARTMENT

Maximális komfortot keres a családja számára? Kényeztesse magát luxus környezetben a hegyi üdülés folyamán. A tágas, 2 szobás family apartment 2-től 4 személyig 59m2-es teljes alapterülettel ideális megoldás. Különálló hálószobából francia ággyal és masszív bútorokkal, továbbá tágas nappaliból áll, szétnyitható ülőgarnitúrával, LCD televízióval és teljesen felszerelt konyhai pulttal. A family apartman szintúgy saját illemhellyel és Wi-Fi internet hozzáféréssel rendelkezik.

1 x king-size bed

1 x sofa bed

KÉPTÁR

3-BEDROOM DUPLEX APARTMENT

A gazdagon felszerelt Duplex Apartman egészen 6 személyes kapacitással a zászlóshajónk. 2 emelet, 2 erkély, 2 különálló szoba és mindez több mint 70m2 alapterületen. Mindenhol masszív bútorokkal, a nappaliban szétnyitható ülőgarnitúrával és LCD televízióval, továbbá teljesen felszerelt konyhai pulttal rendelkezik. A fürdőszoba és az illemhely az emeleten található, és az egész apartmanban Wi-Fi segítségével csatlakozhat az internethez.

1 x king-size bed

1 x sofa bed

2 x single bed

KÉPTÁR

KÖZÖS HELYISÉGEK ÉS A VILLA GARDENIA KÖRNYEZETE.

VILLA GARDENIA

A begyújtott kandalló mellett ücsörögni este a legjobb, az egész napos síelés után tökéletes a pihenéshez. Az Ön sífelszereléséről modern sítárolóban gondoskodunk, míg a gyerekek biztosan megkedvelik a közös helyiség játszósarkát. Ezen kívül mini bár áll a rendelkezésére alkoholmentes italokkal, illetve sörök és borok kínálatával.

KÉPTÁR

JÁTSZÓTÉR

A korszerű és biztonságos játszótér a Villa Gardenia elválaszthatatlan részét képezi. A gyerekek elégedettsége nálunk az első helyen áll, ezért több játszóalkalmatosságon élhetik ki magukat. Gondoltunk persze a felnőttekre is, nekik készítettük a fedett kerti tűzhelyet, mely ideális az esti összejövetelekhez, sütögetéshez, grillezéshez egy jó pohár bor mellett.

KÉPTÁR